Verstraete introduceert HelloHelp

Bouwbedrijf Verstraete.team bestaat al ruim 200 jaar en de activiteiten werden de jongste jaren flink gediversifieerd. Tegen eind dit jaar wil men de eerste steen leggen van drie bouwprojecten die ook beschikken over de app HelloHelp.

Verstraete.team is actief in bouw, hout, immo en zorg. Het bedrijf heeft al heel wat ervaring met het bouwen van zorgvoorzieningen, maar sloeg nu ook de handen in elkaar met Televic, Smartwatcher en Zorgcentrale Z-plus voor het aanbieden van HelloHelp. Bij de drie onderstaande projecten zit HelloHelp ingebed in de aankoop. “Je koopt bij ons een appartement aan de marktconforme prijs, maar je krijgt er HelloHelp bij”, stipt Francis Verstraete aan. HelloHelp is een gloednieuw concept waarbij de koper 25 jaar de tijd krijgt om het zorgabonnement van vijf jaar op te nemen. In de flats is de nodige apparatuur en stabiel internet voorzien “Wie pakweg op zijn 65ste een flat koopt, zal 15 jaar later misschien al wat hulp kunnen gebruiken. Je krijgt een abonnement voor vijf jaar, maar kan dat ook in maandelijkse schijven opnemen. Wie bijvoorbeeld een heupoperatie moet ondergaan, kan dan enkele maanden gebruik maken van HelloHelp.

Meer artikels

Verstraete Introduceert Hellohelp - Artikel - Residentie Bernice

Bix Estate start de verkoop van Parkresidentie Bernice

Aannemer en projectontwikkelaar Verstraete.team uit Roeselare bestaat al ruim 200 jaar, naast de...

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!